Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvilken type laser er bedst til at skære gennem metal?

2024-09-12


Efter at have udført omfattende forskning og konsultation med industrieksperter er det blevet fastslået, at fiberlasere er den bedste type laser til laserskæremaskiner i metalplader.


Fiberlasere er i stand til at skære gennem tykke materialer med præcision og hastighed, hvilket gør dem perfekte til industrielle applikationer. Derudover har fiberlasere en længere levetid og kræver mindre vedligeholdelse, hvilket gør dem til en omkostningseffektiv mulighed for virksomheder.


Andre typer lasere, såsom CO2-lasere, er stadig almindeligt anvendt til skæring af metalplader, men fiberlasere har vist sig at være overlegne med hensyn til effektivitet og overordnet ydeevne.


Eksperter foreslår også, at laserens watt er en vigtig faktor at overveje, når du vælger en laserskæremaskine i plademetal. Højere watt-lasere er i stand til at skære gennem tykkere materialer ved højere hastigheder, men kan også være dyrere.


Overordnet set, når du leder efter en laserskæremaskine i metalplader, er det vigtigt at overveje den type laser og watt, der passer bedst til din virksomheds behov. Ved at vælge en fiberlaser med en passende watt, kan virksomheder forbedre deres skæreeffektivitet og spare på vedligeholdelsesomkostninger i det lange løb.




X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept